Töltsd le az ingyenes ebookot: Önbizalomnövelő öltözködési tippek

Önbizalom megerősítések

82 önbizalom megerősítés egy csodás e-book-ban, hanganyaggal felturbózva.

Nőként nagyon sokszor kételkedünk magunkban, megkérdőjelezzük magunkat. Egy-egy mondat a téves hiedelmeinket ki tudja cserélni, ehhez adok a kezedbe megerősítő mondatokat.

Kinek ajánlom? Minden nőnek kortól függetlenül, aki szeretne magabiztosabb lenni, önbizalommal telve.

Hogyan használd? Lehetőség szerint hallgasd meg minden nap a hanganyagot. Csak néhány perc, mégis a változás, amit tapasztalni fogsz, leírhatatlan.

4.800 Ft

kényelmes és gyors fizetés

biztonságos fizetési folyamat

Gyakran ismételt kérdések

Fizetni bankkártyával tudsz, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.
Részletfizetés esetén a következő részlet kifizetése automatizáltan történik, a pénzt automatikusan levonjuk a bankszámládról.

Ha akadályba ütközöl a fizetésnél, ellenőrizd azt is, hogy az internetes vásárlási napi limited megengedi-e az összeget.

Fontos, hogy 2021.01.01-től az összes bankkártyás fizetés folyamata módosult. Az internetes bankkártyás vásárlások kétlépcsős azonosítást követően mennek végbe. Ettől az időponttól az online fizetésre adott megbízások már csak abban az esetben kerülnek végrehajtásra, amennyiben a kártyabirtokos a bankkártya adatok megadását követően egyedi azonosítással is megerősíti fizetési szándékát.

Ez azt jelenti, hogy az SMS-ben kapott 6 számjegyű kód mellé egy általad korábban rögzített internetes vásárlási jelszót is be kell írnod.

Ha van internetbankos mobil alkalmazás, akkor oda érkezik a push értesítés (az SMS helyett), amivel jóvá kell hagynod a vásárlást.

Amennyiben ennek ellenére is problémába ütközöl, kérlek keresd fel a bankodat, aki segít a probléma elhárításában, mert erre nekem nincs ráhatásom.

Természetesen! A pénztár oldalon add meg a vállalkozói adataidat és azokra állítom ki a számlát.

A sikeres fizetést követően a vásárláskor megadott email címedre automatikusan megkapsz mindent, legyen az a letöltendő fájlt vagy egyéb instukciók.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önbizalom megerősítések” értékelése elsőként

Várólista feliratkozás