Töltsd le az ingyenes ebookot: Önbizalomnövelő öltözködési tippek

csonka-krisztina-stiluskommunikator

Szolgáltatásaim cégeknek

Segítek, hogy a munkatársaid öltözködése hozzájáruljon az üzleti sikereidhez

Középvállalkozások, nagyvállalatok és multinacionális cégek számára tartott oktatásaim hatására az összes alkalmazottad egységes és profi megjelenése a céged értékeit és a márkád egyediségét fogja sugározni.

csonka-krisztina-stiluskommunikator

A munkatársaid ruházata és megjelenése a cégedről is kommunikál

Ők vizuális értelemben is a céged képviselői. Az önbizalom, a kisugárzás, a színek, a textúrák, az összeállítás mind-mind meghatározzák azt az első benyomást, ami az adott kollégáról, majd általánosítva az egész cégedről kialakul. Ennek hatására dönti el, hogy mennyire tűnik a cég igényesnek, megbízhatónak, tapasztaltnak, empatikusnak, és ezek befolyásolják a vásárlási döntését, majd az élményét a közös munka során.

Pont ezért nem mindegy, hogy a munkatársaid milyen benyomást közvetítenek a célközönséged, az ügyfeleid, vásárlóid felé. Különösen fontos ez azokban a munkakörökben, ahol személyes kapcsolatba kerülnek a vásárlókkal (például recepciósok, asszisztensek, értékesítők).

A jó hír, hogy a cégedről kialakult képet képes vagy befolyásolni.

A tudáson túl

Előnyös a cégednek, felemelő élmény a kollégáknak

csonka-krisztina-stiluskommunikator

Bizalom- és kapcsolatépítés

Az üzleti öltözködési szabályok betartása a cég munkatársainak bizalmat épít a cég partnerei, alvállalkozói és vevői körében, emellett pedig magabiztosságot ad munkavállalóknak.

csonka-krisztina-stiluskommunikator

Alkalmazotti elégedettség

A cég munkatársai a stílusos öltözködésről tanulva jobban érzik magukat, sikeresebbek lesznek, így a céget is hitelesebben tudják képviselni. A magánéletükre és karrierjükre egyaránt pozitív hatással lesz az élmény.

csonka-krisztina-stiluskommunikator

Márkaépítés és presztízs

A piacod erőteljes és megjegyezhető szereplőjévé válhatsz a márkaépítési törekvéseiddel, aminek részeként az öltözködésen keresztül kommunikálod a céged jövőképét, küldetését, esszenciáját és kulcsfontosságú értékeit.

Szolgáltatásom tudatos cégek számára

Stílusos cég, stílusos munkatársak

csonka-krisztina-stiluskommunikator
csonka-krisztina-stiluskommunikator

Az előadás vagy oktatás témáját a cégedre szabom, a céged igényei és célkitűzései figyelembe vételével. A célom stíluskommunikátorként, hogy a cég vezetői és a kollégák megtanuljanak hatékonyan kommunikálni a megjelenésükkel, a színeket tudatosan használják és megismerjék a mindennapi öltözködés alapjait.

Sokféle témában segítettem már, pár fős tanácsadástól a kisebb-nagyobb csapatok oktatásán át egészen a 100+ résztvevős előadásig:

Az árakat és az oktatás tartalmát egyaránt az igényeidre szabom.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan néz ki egy céges együttműködés?

Az online meetingeken és az irodai munkanapokon egyaránt fontos, hogy a munkavállalóid jól érezzék magukat és jól is nézzenek ki, a cégedről folyamatosan a megfelelő benyomást keltve közben.

Akkor nem lesz! Semmi sem kötelező, a céges igényeket és értékeket figyelembe véve dolgozunk együtt, közösen.

A lazább munkahelyi környezetben is lehet egységes márkahű megjelenést létrehozni egyenruha nélkül, ami erősíti a csapatszellemet, mégis szabad teret enged az önmegvalósításnak, miközben érvényesíti a céges érdekeket.

Természetesen. A HR osztály személyesen is ismeri a munkavállalókat, miközben tisztában van a vezetők hozzáállásával is, így rendkívül értékes összekötő hidat képez az érintettek között.

Megbeszélés szerint, kizárólag szerződés alapján.

A lenti űrlapon jelezd felém, milyen témában szeretnéd a képzést a munkavállalóknak vagy a cég vezetőinek.

Az első körös egyeztetést követően az igényekre szabva adom az árajánlatot. Más az ára egy 1 órás előadásnak 80 ember számára és más ha mondjuk 6 vezetőnek kell személyre szabott üzleti öltözködés tanácsadást adni. 

Ezt követi a megrendelés és a szerződés aláírása, ami után a konkrét feladat függvényében elkezdjük a közös munkát. 

Ha itt nem találtad meg a választ a kérdésedre, írj nekem a Kapcsolat oldalon.

Itt az ideje, hogy a céges imidzsed előrelendítse az üzleti előrelépésedet

Töltsd ki a lenti űrlapot, hogy képet kapjak az elképzeléseidről. Minden megkeresésre pár munkanapon belül válaszolok.

Várólista feliratkozás